۷ مطلب در ارديبهشت ۱۴۰۰ ثبت شده است

بررسی برند عطر تام فورد - حراجی تو

معرفی برند تام فورد

توماس کارلایل فورد، با شهرت «تام فورد»، طراح مُد و کارگردان امریکایی است. فورد که ابتدا از کارورزی به عنوان معمار در مدرسه طراحی پارسونز شروع کرد، یک سال را برای کارآموزی در سرای مُد «کلوهه» صرف کرد با صنعت مُد آشنا شد.

حراج عطر تام فورد

فورد پیش‌زمینه معماری‌اش را پنهان نگه داشت و جذابیت شخصی قابل‌ملاحظه‌اش را در جستجوی کار در صنعت مُد به نمایش گذاشت. او در اولین شغل خود همکار طراح امریکایی بنام کتی هاردویک بود. سپس، شغلی را نزد پری الیس پذیرفت، ولی‌ می‌دانست که چشم‌اندازهای بهتری در اروپا در انتظارش است. تولیدکننده دهان‌پرکن محصولات مد ایتالیایی، گوچی، در آن دوران در حال رقابت با سایر برندها بود، و فورد در سال ۱۹۹۰ در بخش «لباس‌های آماده» زنان مشغول به‌کار شد. فورد در شرکت گوچی به موفقیت بزرگی دست یافت، و سرانجام، پیش از اینکه نام مدیر خلاق را در سال ۱۹۹۲ به او بدهند، ریاست چندین بخش این شرکت را برعهده گرفت. قیمت عطر ادکلن تام فورد .تلاش‌ها فورد در تغییر اساسی گوچی موثر بود.  یادگیری سئو .این شرکت زمانی که فورد به آن ملحق شد تقریباً ورشکسته بود، اما وقتی فورد، در سال ۲۰۰۴، در آنجا ماندگار شد، ارزش سهام شرکت بیش از دو برابر افزایش یافت. تبلیغات . طی دوران تصدی فورد در گوچی، این شرکت به نشان «ایو سن لوران» دست پیدا کرد و فورد کمپین‌های تبلیغاتی تشویق‌کننده، بحث‌برانگیز و بسیار موفقی را برای عطرهای اوپیوم و ام‌ سِون YSL ایجاد کرد. این تبلیغات اولین نشانه‌های مسیر آینده فورد بودند.

تام فورد به امریکا بازگشت و در سال ۲۰۰۵ شکل‌گیری اولین برند شخصی‌اش را علنی کرد. شرکت او محصولات مد، بدلیجات و عینک را عرضه‌ می‌کند، و به خاطر تبلیغات جذابش آوازه دارد. فورد در همان سال (۲۰۰۵) باب مشارکت با استی لودر را باز کرد تا عطرها و لوازم آرایشی‌اش را توسعه دهد. حراج آنلاین .اولین عطری که بطور مشارکتی تولید کردند، «بِلک اُرکید» (۲۰۰۶)، موفقیتی لحظه‌ای بود. طاها بیوتی . از آن موقع به بعد، زنجیره عطرهای پرفروش مردانه و زنانه این شرکت شروع شد، سری محصول پراعتبار این برند با نام «پرایوت بلِند» تام فورد که اولین عطرش در سال ۲۰۰۷ عنوان «پرپل پچولی» را گرفت.

حرفه فورد در سال ۲۰۰۹ که کارگردانی اولین فیلم، با نام «مرد مجرد»، را بدست گرفت دچار تحولی غیرعادی شد که این فیلم با اقبال خوب منتقدین و فیلم‌سازان روبرو شد و چندین جایزه و نامزدی دریافت جایزه را عاید کارگردان و بازیگران کرد.

۲۹ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۱:۳۹ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
حراجی تو

بررسی پوشک های بازار - حراجی تو

پوشینه (پوشک) کودک

در سال ۱۹۵۶، ویکتور میلز محقق شرکت پروکتر اند گمبل که از تعویض کهنهٔ پارچه‌ای نوهٔ خود بیزار بود همکاران محققش در بخش اکتشافات در میامی ولی اوهایو را مأمور کرد تا در مورد ساخت پوشکی یک بار مصرف تحقیق کنند. خرید عمده پوشک .پمپرز در سال ۱۹۶۱ معرفی شد. این پوشک توسط محققانی از جمله ویک میلز و نورما لویدرز بیکر ساخته شد. نام «پمپرز» به وسیلهٔ آلفرد گلدمن، مدیر خلاقیت بنتن اند باولز، نخستین بنگاه تبلیغاتی این محصول، ابداع شد. پوشک‌های اولیه محصولاتی سنگین و ضخیم از جنس کرک خمیر و لایهٔ بالایی از ابریشم مصنوعی (ریون) و لایهٔ پایینی از پلی اتیلن بودند. در ۱۹۶۶ پمپرز طراحی «بال دار» و در ۱۹۶۹ «سایز سوم» را معرفی کرد. حراجی پوشک .در این زمان پمپرز یک نام تجاری شناخته در ایالات متحده بود. پروکتر اند گمبل در سال ۱۹۷۱ طراحی سنجاق دار را با نوار عوض کرد. همچنین سایزهای مناسب کودک نوپا و نوزاد نیز معرفی شدند.

تصور زندگی بدون پوشک بچه برای اغلب والدین سخت است و نمی‌توان انکار کرد که پوشک‌‌های یک‌بارمصرف، راحتی زیادی برای آنها و کودکانشان فراهم می‌کند. طاها بیوتی . هرچند اینکه پوشک‌ها از چه موادی ساخته می‌شود، یک سؤال مهم برای محصولی است که ساعت‌های زیادی در تماس مستقیم با حساس‌ترین قسمت‌های بدن فرزند شماست، اما به دلیل بی‌خطر و ایمن بودن آن، شاید کمتر کسی به دنبال دانستن آن است. متخصصان اطفال و دیگر کارشناسان نیز می‌گویند پوشک‌های یک‌بارمصرف محافظت از پوست نوزادان را به خوبی انجام می‌دهد و طبق گزارش‌های موجود، التهاب‌های پوستی پای کودکان یا ادرار سوختگی اغلب به دلیل دیر عوض کردن پوشک است و عفونت‌های قارچی و تحریک این ناحیه نیز به علت اسهال یا مدفوع بسیار آبکی ایجاد می‌شود، نه به دلیل استفاده از پوشک‌ها. برای داشتن اطلاعات دقیق‌ در مورد ترکیبات پوشک‌ها برای والدینی که به این موضوع علاقه‌مند هستند، در این مطلب می‌توانید با مواد سازندۀ پوشک‌های یک‌بارمصرف، ایمنی مواد شیمیایی موجود در پوشک‌های بچه و راهکارهایی برای رفع مشکل احتمالی ناشی از پوشک‌ آشنا شوید.

شرکت‌های سازندۀ پوشک ملزم به قید کردن جزئیات مواد به‌کاررفته در ساخت پوشک‌ها روی بسته‌بندی محصول خود نیستند، اما بسیاری از پوشک‌های یک‌بارمصرف از مواد مشابه ساخته می‌شود. بر این اساس، لایۀ بیرونی پوشک معمولاً از فیلم‌های پلی‌اتیلن ساخته شده است، یعنی همان چیزی که کیسه‌های پلاستیکی از آن ساخته می‌شود. لایۀ داخلی پوشک که با پوست کودک تماس دارد، معمولاً از پلی‌پروپیلن یا همان مادۀ رایج و معمولی که برای مثال در لباس زیر حرارتی نیز استفاده می‌شود، ساخته شده است و هر دوی این مواد برای پوست‌ جوان کودکان کاملاً ایمن تلقی می‌شود. تبلیغات . همچنین برخی از شرکت‌ها کیفیت لایۀ داخلی پوشک را با افزودن آلوئه‌ورا، ویتامین E و ترکیبات سازگار با پوست که اغلب در پماد ادرار سوختگی نیز وجود دارد، افزایش می‌دهند.

هستۀ جاذب در وسط پوشک شامل ماده‌ای به نام خمیر چوب است که معمولاً با کلر سفید شده و پلیمرهای فوق‌العاده جاذب، معمولاً سدیم پلی‌اکریلات ترکیبی است که می‌تواند تا ۳۰ برابر وزن خود ادرار جذب کند. خمیر چوب به پوشک‌ها قدرت جذب بیشتری می‌دهد. یادگیری سئو .این ترکیب به پوشک‌ها این امکان را می‌دهد که هم نازک‌تر شود و هم در خشک نگه داشتن کودکان کارآمدتر باشد. سدیم پلی‌اکریلات باید در هستۀ پوشک باقی بماند، اما گاهی از لایۀ داخلی نشت می‌کند که در نتیجه شما دانه‌های کریستالی کوچکی از آن را روی پوست کودک می‌بینید. به‌طورکلی مواد شیمیایی موجود در هستهٔ جاذب پوشک‌های یک‌بارمصرف شامل موارد زیر است:

دیوکسین: بیشتر پوشک‌های یک‌بارمصرف حاوی مقادیر بسیار ناچیزی از دیوکسین است، اما به نظر نمی‌رسد در یک پوشک دیوکسین کافی برای تهدید سلامت کودک وجود داشته باشد. در واقع، مقدار آن حتی نزدیک به احتمال خطر هم نیست. طبق یک پژوهش انجام‌شده، کودکان هزاران و میلیون‌ها بار دیوکسین بیشتری در رژیم غذایی خود دریافت می‌کنند. دیوکسین‌ها در محیط زیست نیز در همه جا وجود دارد و در نهایت وارد هر چیزی که ما می‌خوریم، به ویژه چربی‌های حیوانی می‌شود. بر اساس این مطالعه مشخص شد که خطرناک‌ترین انواع دیوکسین، یعنی شکل‌هایی که بیشترین احتمال برای ایجاد سرطان و بیماری‌های دیگر را دارد، اصلاً در پوشک‌ها دیده‌ نمی‌شود، هرچند دیوکسین موجود در پوشک‌های یک‌بارمصرفی که دور انداخته می‌شود، می‌تواند آب‌های زیرزمینی نزدیک محل‌های دفن زباله‌ها را آلوده کند.

سدیم پلی‌اکریلات: سدیم پلی‌اکریلات موجود در پوشک‌های یک‌بارمصرف، ماده‌ای ملایم است. استنشاق ذرات کوچکی از آن ممکن است مجاری تنفسی را تحریک کند، اما این ماده غیرسمی است. سدیم پلی‌اکریلات به تنهایی تحریک‌کنندۀ پوست نیست و از آنجا که یک پلیمر است، مولکول‌های آن در زنجیره‌های طولانی به هم می‌چسبد و بزرگ بودن این زنجیره‌ها باعث می‌شود که امکان جذب شدن از طریق پوست وجود نداشته باشد. اما گاهی سدیم پلی‌اکریلات با مقدار کمی اسید اکریلیک که پسماندی از فرایند‌های تولید است، ترکیب می‌شود که از لحاظ نظری، در دُزهای بالا می‌تواند به پوست نوزاد آسیب برساند. اما با توجه به گزارشات موجود، در پوشک‌های یک‌بارمصرف، اسید اکریلیک کافی برای ایجاد نگرانی وجود ندارد. افرادی که دربارۀ خطرات ناشی از پوشک یک‌بارمصرف هشدار می‌دهند غالباً می‌گویند سدیم پلی‌اکریلات می‌تواند باعث واکنش‌های آلرژیک پوستی شود، اما خوشبختانه به نظر می‌رسد چنین واکنش‌هایی بسیار نادر باشد و تعداد بسیار کمی از کودکان به ماده‌ای در پوشک خود واکنش‌های آلرژیک نشان می‌دهند که مورد خطرناکی در این رابطه گزارش نشده است.

در تصاویری که روی لایۀ بیرونی بسیاری از پوشک‌ها وجود دارد، از رنگ استفاده شده است و شاید در کش پشت پوشک، شاخص رطوبت و دور پاها نیز رنگ وجود داشته باشد. پوشک‌های معطر نیز حاوی مقدار کمی عطر بین هستۀ جاذب و لایه‌های بیرونی هستند. این عطرها معمولاً شامل سیترال است که ترکیبی با بوی مرکبات و اغلب در اسانس لیمو و پرتقال یافت می‌شود. پوشک مخصوص بزرگسال .رنگ‌های استفاده‌شده در پوشک‌ها عموماً بی‌خطر است، اما در موارد نادر، برخی از آنها ممکن است باعث واکنش‌های آلرژیک در کودکان شود، هرچند به نظر می‌رسد واکنش‌های آلرژیک و شدید غیرمعمول است. طبق گزارشات، مقدار سیترال موجود در یک پوشک معطر معمولی حدود یک میلیون بار کمتر از مقداری است که بتواند هر نوع مشکلی برای کودک ایجاد کند. اما شاید بد نباشد برای دور ماندن از این مواد، پوشک‌های بدون رنگ، بدون رایحه و بدون کلر بخرید که به راحتی در داروخانه‌ها و فروشگاه‌ها در دسترس است.

در بازار ایران پوشک در مارکهای :مای بیبی ، هوگیز، مولفیکس، بارلی، و برندهای لاکچری تر پمپرز و بیبی تک ، بیبی لینو و چند برند کم اهمیت عرضه می شود که متاسفانه یا خوشبختانه اکثر این مارکها تولید ترک می باشد ،علیرغم تولد سالانه یک و نیم میلیون کودک در ایران که تقریبا 98% آنها اعتقادی به روش بومی و سنتی "کهنه بچه" ندارند و روزانه حداقل 4 قطعه پوشک استفاده می کنند و با توجه به بازه زمانی سه و نیم ساله برای استفاده از پوشک اما دولتهای سازندگی و اصلاحات و مهرورزی و اعتدال همیشه ترجیح داده اند این بازار 20 میلیون قطعه را جهت کمک به اقتصاد کشور همسایه و برادر ترکیه در اختیار آنان قرار دهند تا تولیدکنندگان داخلی بتوانند محصولات مفیدتری مثل پراید تولید نمایند.

در این روزها حتما شما هم دغدغه ی خرید پوشک بچه و پیدا کردن یک پوشک مناسب و راحت را برای نوزادتان دارید. شاید هم بر اثر افزایش ناگهانی قیمت ارز، به دنبال جایگزین مناسب برای پوشک همیشگی دلبندتان می گردید. احتمالا از وقتی کوچولویتان به دنیا آمده، انواع سؤالاتی از قبیل “بهترین مارک پوشک چیه؟”,”چه پوشکی بخرم؟”,”پوشک ایرانی خوب هم داریم؟” و “تفاوت پوشک ها کجاست؟” ذهنتان را مشغول کرده. در این مطلب ما به مقایسه ی 4 پوشک پرمصرف می پردازیم که پرطرفدارترین پوشک بچه ، در میان خانواده های ایرانی هستند و تقریبا 80 درصد بازار مصرف ایران را پوشش می دهند. تلاش می کنیم تا شما را در این انتخاب مهم یاری نماییم:

پوشک مای بیبی:

گروه زرین در سال ۱۳۷۹ با تولید پوشک بچه مای بیبی در دوسایز متوسط و بزرگ وارد بازار شد.

مای بیبی در سال ۱۳۸۴ با تولید پوشک کلاسیک برای اولین بار در ایران با عنوان مای بیبی با چسب چیک چیک با لایه خارجی پلاستیکی، در پنج سایز: نوزادی،کوچک، متوسط، بزرگ و بسیار بزرگ گامی دیگر در راستای افزایش کیفیت پوشک بچه برداشت. شرکت زرین سلولز در نیمه دوم سال ۱۳۹۵، با اضافه کردن کرم مراقبت از پوست حاوی عصاره بابونه به پوشک مای بیبی، که باعث می شود تا پوست کودک نرم و لطیف بماند، این محصول را با بسته بندی جدید به بازار معرفی نمود.

این پوشک نازکی خوبی داشته و از چسب مناسبی برخوردار است. نبود لایه ی محافظ پوست در برابر تماس با ادرار یکی از معایب نسبتا بزرگ این برند است.

پوشک مرسی:

برند مرسی در سال ۱۳۸۹ در شرکت صنایع سلولزی ماریناسان متولد و به بازار مصرف عرضه شد. محصولات مرسی توانستند کیفیتی مناسب را در محصولات پوشک کامل کودک و نوار بهداشتی خود ارائه دهند. این کیفیت با استفاده از مواد اولیه درجه یک و نو‌آوری در امر تولید به دست آمد.

پوشک مرسی در ۳ سایز کوچک، متوسط و بزرگ عرضه می شود

داشتن کش در قسمت پشت کمر و لایه ای برای جلوگیری از تماس ادرار با پوست بچه از مزیت های این پوشک است. کیفیت چسب این پوشک متوسط است و کمی هم ضخیم است.

 

پوشک مرسی در دو نوع طرح دار (کارتونی) و ساده عرضه می شود. توجه داشته باشید که قدرت جذب این پوشک متوسط است و ممکن است راضی کننده نباشد.

پوشک مولفیکس:

پوشک برند ترکیه ای مولفیکس در حال حاضر در شرکت پارس حیات تولید می شود.  این کارخانه با بهره‌مندی از جدیدترین و مدرن‌ترین تکنولوژی موجود تحت مدیریت کارشناسانی از کشور ترکیه فعالیت می‌کند. پوشک مولفیکس توجه زیادی به شکایت خیلی از والدین در مورد آسیب پوشک به بند ناف داشته و در سایزهای یک و دو خود اقدام به طراحی فضای تنفس بند ناف کرده است تا هیچ گونه عرق کردگی و التهاب برای بند ناف کودک رخ ندهد.  پوشک مولفیکس ترکیه با داشتن لوسیون نرم کننده محافظ پوست حساس نوزادان نیز می باشد.

البته شکایت هایی از حساسیت های پوستی و سیاه شدن شدن پشت بچه در اثر استفاده از این پوشک شنیده می شود، پس حتما پیش از خرید انبوه، آن را روی نوزاد دلبندتان امتحان کنید. موضوع سیاه شدن بدن نوزاد در اثر استفاده از این پوشک به نوع تولید داخل آن مربوط می شود و در مورد نوع تولید کشور ترکیه ی آن شکایتی وجود نداشته.

پوشک پریما پمپرز:

پروکتر اَند گَمبل، (به انگلیسی: Procter & Gamble) شرکت چندملیتی و آمریکایی کالاهای مصرفی است و در حال حاضر از محصولات براون، دوراسل، ژیلت، پمپرز، هد اند شولدرز، اورال-بی، دولچه و گابانا، هربال اسنسز و هوگو باس تا تولیدات پرینگلز و کیلوگ، طیف وسیعی از مواد غذایی، لوازم آرایشی و محصولات بهداشتی را تولید و عرضه می‌نماید. محصولات پمپرز توسط کشورهای مختلف تولید می گردند. لازم بذکر است که کلیه محصولات پمپرز موجود در ایران در حال حاضر تولید خارج می باشند و از لحاظ کیفیت دارای بالاترین سطح در بین محصولات موجود در ایران می باشد و به جرئت می توان گفت بهترین پوشک بچه خارجی، عنوان شایسته ای برای نوع آلمانی این برند است.

نکات قابل توجه در این پوشک، وجود کش در قسمت چسب هاست و دانه های ریز و مخصوصی در سطح داخلی آن قرار دارد و با جذب فوق العاده بالا، راحتی نوزاد شما را تضمین می کند. قیمت نسبتا بالای این محصول تنها عیب آن است اما می توانید از ضد حساسیت بودن آن اطمینان کامل داشته باشید. در حال حاضر انواع لهستانی و آلمانی و ترک آن در بازار موجود است.

پیشنهاد ما استفاده از این پوشک در زمان شب یا در مسافرت است زیرا امکان تعویض به موقع پوشک وجود ندارد. به این شکل نوزاد دلبندتان هم کمتر اذیت می شود.

مقایسه  برندهای برتر پوشک بچه

از کجا پوشک بچه مناسب تهیه کنیم

بهترین پوشک بچه کدام اس

۱۶ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۴:۱۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
حراجی تو

مایع دستشویی - حراجی تو

ما یع ظرفشویی
مایع ظرفشویی که در اصطلاح عامیانه به آن ریکا (نام تجاری یک مایع ظرفشویی متداول) گفته می‌شود، مایعی شوینده است که برای شستن ظروف از آن استفاده می‌شود. این ماده کف زاست که برای زدودن چربی و اضافات مواد غذایی از روی ظروف طراحی شده‌است.
مواد شوینده شستشو برای ماشین‌های ظرفشویی به صورت کارتریج، ژل، مایعات، پک‌ها، پودر و قرص‌های مختلف تولید و به بازار عرضه می‌شوند. خرید عمده مایع دستشویی. هر مایع شستشو دهنده ممکن است شامل سفید کننده، آنزیم‌ها یا مواد شستشو باشد. برخی از مواد شوینده شستشوی ظروف خانگی ممکن است از مواد غذایی مانند بوراکس، روغن اسانس، روغن اوکالیپتوس و صابون نوار رنده شده‌استفاده کنند.
نوع دیگری از آن وجود دارد که برای شستن ظروف درون ماشین ظرف‌شویی ساخته می‌شود. از نظر شیمیائی مایع ظرفشوئی از ترکیب یک سری مواد اصلی پاک‌کننده تحت عنوان سورفاکتانت و دیگر مواد افزودنی جهت ایجاد کیفیت و بعضی خصوصیات مختلف مثل نرم‌کنندگی و عطر تشکیل شده‌است. سورفاکتانتها خود بر اساس نوع ترکیب شیمیایی به نوع آنیونی و کاتیونی و غیر یونی تقسیم می‌شوند.
مواد شوینده دستی از سورفاکتانت استفاده می‌کنند تا نقش اصلی را در تمیز کردن بازی کند. با استفاده از این مواد تنش سطحی کاهش می یابد. خرید عمده مایع دستشویی اکتیو .افزایش حلالیت مخلوط‌های سورفکتانت مدرن، به آب اجازه می‌دهد تا قدرت پاک‌کنندگی مضاعفی پیدا کنند و از این مایع ظرفشویی در ماشین ظرفشویی نیز بتوان استفاده کرد. با این حال، اکثر مردم همچنین ظروف را با آب خالص شستشو می‌کنند تا مطمئن شوند که از هر گونه باقی ماندهٔ صابون که می‌تواند طعم غذا را تحت تأثیر قرار دهد خلاص می‌شوند. مایع شستشو می‌تواند باعث التهاب پوست و ایجاد اگزما دست شود، مخصوصاً برای افرادی که دارای “حساسیت پوستی” هستند. به این افراد معمولاً توصیه می‌شود که در حین استفاده از مایع ظرفشویی از دستکش استفاده کنند.
از گذشته تا کنون انواع مختلفی ماده شوینده برای شستن ظرف‌ها ساخته و در مصرف همگان قرار گرفته‌است. مایع، قرص، ژل و پودر از انواع مواد شوینده برای ظرف می‌باشند. هر مایع ظرفشویی ممکن است حاوی آنزیم، مواد سفید کننده، یادگیری سئو ،اسانس و روغن اکالیپتوس باشد. تبلیغات .برخی از این مواد شوینده برای استفاده با دست و برخی جهت استفاده در ماشین ظرفشویی هستند. 
ماده شوینده (به انگلیسی: Detergent) یک سورفکتانت یا ترکیبی از سورفکتانت ها است که در محلول های رقیق قابلیت پاک کنندگی دارد. خرید عمده .این ترکیب ها معمولاً آلکیل بنزن سولفونات هستند. این ترکیب ها شبیه به صابون ولی با قابلیت انحلال پذیری بیشتری در آب سخت هستند و این به دلیل آن است که احتمال تشکیل پیوند سولفونات قطبی (در مواد شوینده) کمتر از احتمال تشکیل پیوند بین کربوکسیلات قطبی (در صابون) با کلسیم و دیگر یون های موجود در آب سخت است. طاها بیوتی
مواد شوینده در انواع مختلفی تولید می‌شوند. صابون، پودرهای لباسشویی، مایع‌های لباسشویی و دستشویی و شامپو از انواع شوینده‌ها هستند.

_______________________________________

منبع : ویکی پدیا

۱۱ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۷:۱۳ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
حراجی تو

خواص ادویه - حراجی تو

تاریخچه و خواص ادویه

تاریخچه تجارت ادویه از ۳۵۰۰ سال قبل از مسیح و از زمان مصریان باستان آغاز شد. قسمتی از ثروت بی حساب حضرت سلیمان از تجارت ادویه و هدایای ارزشمند بازرگانان ادویه به دست می آمد. ادویه تازه

تجارت ادویه حدود ۵ هزار سال در دست اعراب بود و سپس به خاورمیانه، مدیترانه شرقی و اروپا نیز کشیده شد. مارکوپولو با سفرهای خود از مکان هایی دور دست، رازهایی را درمورد ادویه کشف کرد و در سفرنامه خود از مکان هایی که گیاهان ادویه ای در آن رشد می کردند، سخن گفت.

«کریستف کلمب» فلفل آمریکایی و وانیل را کشف کرد، سیب زمینی، ذرت، شکلات، بادام زمینی و بوقلمون را نیز به اروپا شناساند.

داستان های تجارت ادویه:

داستان ادویه تا آنجا پیش رفت که بین انگلیس و هلند نزاع شدیدی بر سر تجارت ادویه درگرفت.

این جنگ خونین ۲۰۰ سال به طول انجامید و زمانی حل شد که انگلیس، هند و سیلان، هلند، جاوه و سوماترا را مستعمره خود کردند و این چهار کشور تا زمان جنگ جهانی دوم مستعمره انگلیس و هلند باقی ماندند.

تجارت ادویه نیز یکی از سود آورترین کارها بوده است به طوری که طی قرن‌های هشتم تا پانزدهم میلادی که جمهوری ونیز در همسایگی ایتالیا انحصار خرید و فروش آن را با خاورمیانه، به عنوان کانون تولید ادویه جهان، در اختیار داشته است یکی از ثروتمندترین کشورهای اروپایی محسوب می شده است. ادویه عمده.

گرانبها بودن ادویه قبل از اینکه به خاطر مزه‌ دار کردن غذاها باشد، به علت آثار شگفت‌ انگیز آن در دنیای پزشکی بوده است.

طاها بیوتی

برای مثال در سال 1603 میلادی یکی از داروهای معجزه‌گر در درمان طاعون را جوز هندی می‌دانستند و یا از وانیل به جای وایاگرای امروزی استفاده می کردند.

تهیه ادویه:

ادویه از دانه (هل، خردل)، میوه (زیره)، ریشه (زنجبیل)، پیاز، برگ (برگ بو) و حتی پوسته خوراکی (دارچین) گیاهان گوناگون تهیه می شود و تفاوت آن با انواع چاشنی ها این است که ادویه را به صورت خشک شده و بیشتر موارد پودر شده مصرف می‌کنند در حالی که چاشنیها را می‌توان به صورت تازه استفاده کرد به علاوه چاشنی ها لزوما” از گیاهان به دست نمی آیند مانند نمک طعام که یک چاشنی معدنی است.

جالب است بدانیم که بسیاری از کشفیات جغرافیایی به دنبال دستیابی به ادویه هندی به وقوع پیوسته است! نخستین بار در قرن شانزدهم میلادی پرتغالی ها که از عرضه ادویه با قیمت‌های گزاف از سوی دولت ونیز به ستوه آمده بودند، تصمیم گرفتند از طریق دریا به شرق رفته و این محصول ارزشمند را خودشان تهیه کنند. تبلیغات

در سال 1506 جزیره سوکوتا را درمسیر پیشروی خود به سوی هندوستان در دریای سرخ اشغال کردند و یک سال بعد تنگه هرمز در خلیج فارس را نیز به اشغال درآوردند و سرانجام با دستیابی به جاده ابریشم این گنج شرقی را از طریق لیسبون به اروپا سرازیر کردند.

افرادی که از ادویه جات استفاده می کردند:

بیشتر ادویه‌ هایی که درقرون وسطی و قبل از آن مصرف می‌ شده به همان شکل باقی مانده است، اما برخی از انواع ادویه کاملا به فراموشی سپرده شده‌اند مانند دانه‌ های بهشتی که بعدها به وسیله انواع فلفل جایگزین شدند و کمتر نامی ‌از آنها برده می‌شود.

یادگیری سئو

باور اشتباهی که امروزه درباره مصرف ادویه‌ ها در قرون وسطی وجود دارد این است که از ادویه‌ ها برای از بین بردن بو و طعم بد غذاهای در حال فساد استفاده می شده است در حالی که با توجه به قیمت بسیار بالای این مواد که فقط امکان استفاده از آن را توسط طبقه اشراف فراهم می کرده است، چنین تفکری کاملا بی معناست.

ادویه‌ جات غنی از آنتی اکسیدان مانند دارچین، فلفل قرمز و… سوخت و ساز را بالا برده و می‌توانند منجر به سوزاندن چربی در بدن شده و مانع از تجمع چربی اضافی در بدن ‌شوند.

خواص ادویه جات:

ادویه‌ جات با ایجاد احساس سیری میل شدید به غذا را کنترل و ظاهر و طعم غذا را بهتر می‌کنند.

غذاهای خوشمزه و با ظاهر خوب احساس رضایت خاطر بیشتری ایجاد می‌کنند. اگر غذا رضایت بخش نباشد، احتمال پرخوری در شما افزایش می‌یابد.

عادت کنید به خوراکی‌ ها و میان وعده‌ هایی که قبلا درست می‌کردید  ادویه اضافه کنید.

مثلا اگر می‌خواهید رنگ سبز بد سوپ عدس را تغییر دهید، به آن زردچوبه اضافه کنید تا زرد شود.

اگر می‌خواهید مزه خوراک مرغ شیرین خود را تغییر دهید کمی فلفل به آن اضافه کنید.

۰۸ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۵:۰۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
حراجی تو

بررسی تخصصی لامپ - حراجی تو

بررسی تخصصی لامپ LED

لامپ های LED اغلب با آرایه هایی از ماژول های LED سطح نصب می شوند که جایگزین لامپ های فلورسنت رشته ای یا جمع و جور می شوند ، عمدتا جایگزین لامپ های رشته ای با درجه حرارت از 5 تا 200 وات می شوند.

حراج آنلاین

تفاوت قابل توجهی با سایر منابع نور این است که نور جهت دارتر است ، یعنی به عنوان یک پرتوی باریک تر ساطع می شود.

نورپردازی برای اهداف عمومی نیاز به یک نور سفید دارد ، از یک بدن سیاه در دمای مشخص ، از "سفید گرم" (مانند یک لامپ رشته ای) در 2700K ، تا "نور روز" در حدود 6000K تقلید می کند. اولین LED ها در یک باند بسیار باریک از طول موج ، مشخصه رنگی از شکاف باند انرژی مواد نیمه هادی را که برای ساخت LED استفاده شده است ، نور منتشر می کنند. LED هایی که نور سفید ساطع می کنند با استفاده از دو روش اصلی ساخته می شوند: یا مخلوط کردن نور از چندین LED با رنگ های مختلف ، یا استفاده از فسفر برای تبدیل مقداری از نور به رنگ های دیگر. نور همانند یک بدنه سیاه واقعی نیست و ظاهری متفاوت از لامپ رشته ای به رنگ ها می بخشد. کیفیت ارائه رنگ توسط CRI مشخص شده است و از سال 2019 برای بسیاری از لامپهای LED حدود 80 و برای نور گرانتر LED با CRI بالا بیش از 95 است (100 مقدار ایده آل است). خرید عمده لامپ

LED های سفید RGB یا سه رنگی از تراشه های LED متعددی که طول موج های قرمز ، سبز و آبی را ساطع می کنند استفاده می کنند. این سه رنگ با هم ترکیب شده و نور سفید تولید می کنند. شاخص ارائه رنگ (CRI) به دلیل دامنه باریک طول موج ساطع شده ، ضعیف است ، به طور معمول 25 تا 65.مقادیر بالاتر CRI را می توان با استفاده از بیش از سه رنگ LED برای پوشش دامنه بیشتر طول موج بدست آورد.

روش اساسی دوم از LED ها بهمراه فسفر برای تولید رنگهای مکمل از یک LED واحد استفاده می کند. مقداری از نور LED توسط مولکول های فسفر جذب می شود و باعث فلورسنت آنها می شود و از طریق شیفت استوکس نور دیگری از آن منتشر می شود. متداول ترین روش ، ترکیب یک LED آبی با یک فسفر زرد است و طیف محدودی از طول موج های آبی و یک باند وسیع از طول موج های "زرد" را ایجاد می کند که در واقع طیف از سبز تا قرمز را پوشش می دهد. مقدار CRI می تواند از کمتر از 70 تا بیش از 90 باشد ، اگرچه طیف گسترده ای از LED های تجاری از این نوع دارای شاخص ارائه رنگ در حدود 82 هستند. به دنبال افزایش پی در پی کارایی ، که از سال 2017 به میزان تولید 150 لیتر بر ثانیه رسیده است ، این نوع از عملکرد LED های سه رنگ پیشی گرفته است.

فسفرهای مورد استفاده در LED های نور سفید می توانند دمای رنگی همبسته را در محدوده 2200 K (رشته ای کم نور) تا 7000 K یا بیشتر ایجاد کنند. لامپ کم مصرف

تغییر رنگ نور LED

سیستم های روشنایی قابل تنظیم ، بانکی از LED های رنگی را به کار می گیرند که می توانند به صورت جداگانه کنترل شوند ، یا با استفاده از بانک های جداگانه از هر رنگ ، و یا LED های چند تراشه با رنگ های ترکیب شده و کنترل شده در سطح تراشه.  به عنوان مثال ، LED های سفید با درجه حرارت رنگی مختلف را می توان برای ساخت یک لامپ LED ترکیب کرد که در هنگام کم شدن ، دمای رنگ آن را کاهش می دهد.

تغییر رنگ نور LED

سیستم های روشنایی قابل تنظیم ، بانکی از LED های رنگی را به کار می اندازد که در صورت جداگانه کنترل می شوند ، یا با استفاده از بانک های جداگانه از هر رنگ ، یا LED های چند تراشه با رنگ های ترکیب شده و کنترل می شوند در سطح تراشه.به عنوان نمونه ، ال ای دی های سفید با درجه حرارت رنگی مختلف را می توان برای ساخت یک لامپ LED ترکیب کرد که در هنگام کم شدن ، رنگ آن را کاهش می دهد.

مدیریت حرارتی

دمای بالای LED ها می تواند باعث خرابی زودرس و کاهش خروجی نور شود. چراکه لامپهای LED خنک تر از نمونه های قبلی خود هستند زیرا هیچ قوس الکتریکی یا رشته تنگستن وجود ندارد ، اما هنوز هم می توانند باعث سوختگی شوند. برای گرم نگه داشتن دمای محل اتصال دستگاه LED به دمای محیط ، مدیریت حرارتی ال ای دی های پر قدرت لازم است ، زیرا افزایش دما باعث افزایش جریان ، گرم شدن بیشتر ، جریان بیشتر و غیره می شود تا اینکه خراب شود. ال ای دی ها برای خروجی نور مشخص انرژی کمتری مصرف می کنند ، اما گرما تولید می کنند و در یک قالب نیمه هادی بسیار کوچک متمرکز می شود که باید خنک شود. لامپهای LED معمولاً شامل غرق گرما و باله های خنک کننده هستند. لامپهای بسیار پرقدرت برای مصارف صنعتی غالباً به فن های خنک کننده مجهز هستند. وسایل برقی .برخی LED ها و همه مدارها را درست مانند لامپ های رشته ای معمولی در لامپ شیشه قرار می دهند ، اما با یک گاز هلیوم برای انتقال گرما و در نتیجه خنک کردن LED ها. دیگران LED ها را روی صفحه مدار با پشت آلومینیوم قرار می دهند. پشت آلومینیوم با استفاده از خمیر حرارتی به پایه آلومینیومی لامپ متصل می شود ، و پایه در یک پوسته پلاستیکی ملامین تعبیه شده است.

افتادگی کارایی

اصطلاح "افت کارایی" به کاهش کارایی درخشان LED ها به دلیل افزایش جریان الکتریکی بالای ده ها میلی آمپر (میلی آمپر) اشاره دارد. به جای افزایش سطح جریان ، درخشندگی معمولاً با ترکیب چندین LED در یک لامپ افزایش می یابد. حل مشکل افت کارایی به این معنی است که لامپ های LED خانگی به LED های کمتری احتیاج دارند که به طور قابل توجهی هزینه ها را کاهش می دهد.

علاوه بر کارآیی کمتر ، LED های فعال در جریان های الکتریکی بالاتر باعث تولید دمای بالا می شوند که طول عمر LED را به خطر می اندازند. به دلیل این افزایش گرما در جریان های بالاتر ، LED های با روشنایی بالا دارای استاندارد کاری فقط در 350 میلی آمپر هستند و سازش خوبی بین خروجی نور ، کارایی و طول عمر دارند. حراج وسایل برقی

سوظن های اولیه این بود که افت LED ناشی از افزایش دما است. دانشمندان خلاف این را ثابت کردند - اگرچه عمر LED کاهش می یابد ، اما درجه حرارت بالا کارایی LED را بهبود می بخشد. مکانیسم ایجاد افت کارآیی در سال 2007 به عنوان نوترکیبی Auger شناسایی شد که با واکنش های مختلف انجام شد. یک مطالعه در سال 2013 به طور قطعی ترکیب مجدد Auger را به عنوان علت افت کارایی شناسایی کرد.

کاربرد

لامپهای LED برای روشنایی عمومی و خاص استفاده می شوند. در مواردی که به نور رنگی نیاز باشد ، LED هایی که ذاتاً نور یک رنگ دارند ، به فیلترهای جذب کننده انرژی احتیاج ندارند. لامپ های LED معمولاً به عنوان جایگزینی قطره ای برای لامپ ها یا وسایل در دسترس هستند ، یا یک جایگزین کامل را جایگزین می کنند (مانند پانل های نور LED جایگزین تروف های فلورسنت یا وسایل نورافکن LED جایگزین تجهیزات هالوژن مشابه) یا لامپ ها (مانند لوله های LED جایگزین لوله های فلورسنت داخل troffers یا لامپهای جایگزین LED HID جایگزین لامپهای HID در داخل وسایل HID) تفاوت بین تعویض وسایل و تعویض لامپ این است که ، وقتی یک وسیله (مانند تروفر) با چیزی مانند یک صفحه LED جایگزین می شود ، باید صفحه در آن جایگزین شود در صورت خرابی LED ها یا درایور موجود در آن به طور کامل از آنجا که جایگزینی آنها به صورت جداگانه به صورت عملی غیرممکن است (اگر چه راننده اغلب جدا است و بنابراین ممکن است جایگزین شود) ، در صورتی که فقط لامپ با جایگزینی LED جایگزین شود لامپ ، در صورت خرابی لامپ ، می توان مستقل از لامپ را تعویض کرد. برخی از لامپهای تعویض LED نیاز به اصلاح فیکسچر دارند مانند برداشتن بالاست وسایل ثابت و در نتیجه اتصال مستقیم لامپ LED به منبع تغذیه. دیگران می توانند بدون هیچ گونه تغییراتی در قسمت ثابت کار کنند.

طاها بیوتی

روشنایی LED با رایانه امکان ارتقا of کیفیت بی نظیر نقاشی ها را در موزه ملی ورشو فراهم می کند.

طول عمر و لامپهای LED سفید با نور سفید بیشتر از سایر روشنایی ها در هنگام استفاده در دمای مناسب ، از طول عمر و کارایی بیشتری برخوردار هستند. منابع LED جمع و جور هستند ، که باعث ایجاد انعطاف پذیری در طراحی وسایل روشنایی و کنترل خوب توزیع نور با بازتابنده های کوچک یا لنزها می شود. به دلیل اندازه کوچک LED ها ، کنترل توزیع فضایی روشنایی بسیار انعطاف پذیر است ،و می توان خروجی نور و توزیع فضایی یک آرایه LED را بدون افت کارایی کنترل کرد. تبلیغات

LED ها با استفاده از اصل اختلاط رنگ با تغییر نسبت نور تولید شده در هر رنگ اصلی می توانند طیف گسترده ای از رنگ را ساطع کنند. این اجازه می دهد تا مخلوط کامل رنگ در لامپهای دارای LED با رنگهای مختلف.برخلاف سایر فناوری های نورپردازی ، تابش LED به صورت جهت دار (یا حداقل Lambertian) است که بسته به نیاز ، می تواند سودمند یا معیوب باشد. یادگیری سئو .برای برنامه هایی که به نور غیر جهت دار نیاز است ، یا از پخش کننده استفاده می شود و یا از چند ساطع کننده LED جداگانه جهت انتشار در جهات مختلف استفاده می شود.

______________________________________________________________

منبع : ویکی پدیا

۰۶ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۶:۱۷ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
حراجی تو

تاریخچه لامپ LED - حراجی تو

لامپ LED

لامپ LED یا لامپ LED یک نور الکتریکی است که با استفاده از دیودهای ساطع کننده نور (LED) نور تولید می کند. لامپ های LED به طور قابل توجهی از لامپ های رشته ای معادل کارآیی بیشتری دارند و می توانند به طور قابل توجهی از بیشتر لامپ های فلورسنت کارآمد باشند ، کارآمدترین لامپ های LED موجود در بازار دارای بازدهی 200 لومن در وات هستند (Lm / W ). [4طول عمر لامپهای LED تجاری چندین برابر بیشتر از لامپهای رشته ای است.

حراج لامپ

لامپ های LED برای کار با خطوط برق اصلی به مدار الکترونیکی درایور LED احتیاج دارند و تلفات ناشی از این مدار باعث می شود که بازده لامپ از کارایی تراشه های LED مورد استفاده کمتر باشد. مدار درایور ممکن است به ویژگیهای خاصی نیاز داشته باشد تا با کم نورهای لامپ در نظر گرفته شده برای استفاده در لامپهای رشته ای سازگار باشد. به طور کلی ، شکل موج فعلی بسته به فناوری لامپ ها حاوی مقداری اعوجاج است.

حراج آنلاین

پیش بینی می شود بازار لامپ های LED از 2 میلیارد دلار در آغاز سال 2014 به 25 میلیارد دلار در سال 2023 رشد کند.

LED ها بلافاصله و بدون تأخیر در گرم شدن به روشنایی کامل می رسند. روشن و خاموش شدن مکرر مانند روشنایی فلورسنت امید به زندگی را کاهش نمی دهد. خروجی نور به تدریج در طول عمر LED کاهش می یابد (به بخش افت کارایی مراجعه کنید).

لامپ ال ای دی 7 وات – افراتاب اشکی – مدل AF-TC 37-7W

برخی از لامپهای LED جایگزینی برای لامپهای رشته ای یا فلورسنت هستند. لامپ های LED ممکن است از چندین بسته LED برای پراکندگی بهتر نور ، اتلاف حرارت و هزینه کلی استفاده کنند. متن موجود در بسته بندی لامپ LED خرده فروشی ممکن است خروجی نور در لومن ، مصرف برق در وات ، دمای رنگ در کلوین یا توصیف رنگ مانند "سفید گرم" ، "سفید سرد" یا "نور روز" ، دامنه دمای کار را نشان دهد ، و گاهی اوقات معادل وات یک لامپ رشته ای که همان خروجی را به لومن می رساند.

قبل از معرفی لامپ های LED ، سه نوع لامپ برای عمده نور عمومی (سفید) استفاده می شد:

چراغ های رشته ای ، که نور را با یک رشته درخشان گرم شده توسط جریان الکتریکی تولید می کنند. اینها بسیار ناکارآمد هستند ، و دارای درخشندگی 10–17 لومن / وات هستند و همچنین طول عمر آنها 1000 ساعت کوتاه است. آنها از برنامه های کاربردی عمومی برای روشنایی خارج می شوند. لامپهای رشته ای یک طیف پیوسته از بدن سیاه مانند نور خورشید را تولید می کنند ، و بنابراین شاخص رندر رنگ بالا (CRI) را تولید می کنند.

لامپهای فلورسنت ، که با تخلیه درخشان بین دو الکترود در یک لوله فشار کم بخار جیوه ، نور ماوراlet بنفش تولید می کنند ، که توسط یک پوشش فلورسنت در داخل لوله به نور مرئی تبدیل می شود. اینها از نورهای رشته ای با کارایی درخشان حدود 60 لومن / وات کارآمدتر هستند و طول عمر آنها 6000-15000 ساعت بیشتر است و به طور گسترده ای برای روشنایی های مسکونی و اداری استفاده می شوند. با این حال ، محتوای جیوه آنها را برای محیط زیست خطرناک می کند ، و آنها باید به عنوان زباله های خطرناک دفع شوند.

لامپ عمده

لامپهای متال هالید ، که بوسیله قوس بین دو الکترود در جو آرگون ، جیوه و سایر فلزات و ید یا برم ، نور تولید می کنند. این چراغ های سفید الکتریکی کارآمدترین چراغ های الکتریکی قبل از LED ها بودند ، که دارای درخشندگی 75-100 لومن / وات هستند و طول عمر لامپ آنها نسبتاً طولانی 6000-15000 ساعت است ، اما چون قبل از روشن شدن به 5 تا 7 دقیقه گرم شدن نیاز دارند برای روشنایی مسکونی استفاده نمی شود ، بلکه برای روشنایی وسیع تجاری و صنعتی و چراغ های امنیتی در فضای باز و چراغ های خیابان استفاده می شود. آنها مانند فلورسانس حاوی جیوه خطرناک هستند.

به عنوان مبدل انرژی الکتریکی در نظر گرفته می شود ، همه این لامپ های موجود ناکارآمد هستند و بیشتر انرژی ورودی خود را به عنوان گرمای اتلاف از نور مرئی منتشر می کنند. روشنایی الکتریکی جهانی در سال 1997 ، 2016 گرم انرژی را مصرف کرد. روشنایی تقریباً 12٪ از انرژی الکتریکی تولید شده توسط کشورهای صنعتی را مصرف می کند. کمبود روزافزون منابع انرژی و هزینه های زیست محیطی تولید انرژی ، به ویژه کشف گرم شدن کره زمین به دلیل دی اکسید کربن ساطع شده از سوزاندن سوخت های فسیلی ، که بزرگترین منبع انرژی برای تولید انرژی الکتریکی هستند ، انگیزه بیشتری برای ایجاد چراغ های برقی کم مصرف تر تولید کنید.

اولین LED های کم مصرف در اوایل دهه 1960 تولید شدند و فقط در فرکانس های قرمز و پایین طیف نور تولید می کردند. در سال 1968 ، اولین لامپهای LED تجاری معرفی شدند: نمایشگر LED Hewlett-Packard ،  که تحت هوارد C. Borden ، Gerald P. Pighini و مهندس مصری محمد M. Atalla ، و نشانگر LED شرکت مونسانتو ساخته شد. چراغ. با این حال ، لامپ های LED اولیه ناکارآمد بودند و فقط می توانستند رنگ های قرمز عمیق را نشان دهند ، و آنها را برای نور عمومی نامناسب می کند و استفاده از آنها را به نمایشگرهای عددی و چراغ های نشانگر محدود می کند.

اولین LED آبی با روشنایی بالا توسط Shuji Nakamura از Nichia Corporation در سال 1994 نشان داده شد. وجود LED های آبی و LED های با بازده بالا منجر به تولید اولین "LED سفید" شد که با استفاده از یک پوشش فسفر تا حدی نور آبی ساطع شده را به فرکانس های قرمز و سبز تبدیل می کند و نوری سفید به نظر می رسد. بعداً به ایزامو آکاساکی ، هیروشی آمانو و ناکامورا به دلیل اختراع LED آبی رنگ ، جایزه نوبل فیزیک در سال 2014 اهدا شد.

چین در سال 1995 تحقیقات و توسعه LED را بیشتر تقویت کرد و اولین درخت کریسمس LED خود را در سال 1998 به نمایش گذاشت. سپس برنامه جدید فناوری LED در آغاز قرن 21 توسط ایالات متحده (Cree) و ژاپن (Nichia ، Panasonic و توشیبا) و سپس از سال 2004 توسط کره و چین (سامسونگ ، کینگزون ، سلستیس ، هویول و دیگران) آغاز شد.

طاها بیوتی

در ایالات متحده ، قانون استقلال و امنیت انرژی (EISA) در سال 2007 به وزارت انرژی (DOE) اجازه داد تا مسابقه جایزه روشنایی فردا را روشن کند ، معروف به "جایزه L" ،  اولین مسابقه فناوری با حمایت دولت طراحی شده برای به چالش کشیدن صنعت برای توسعه جایگزینی برای لامپ های رشته ای 60 وات و لامپ های هالوژن PAR 38. قانون EISA نیازهای اساسی و مبلغ جوایز را برای هر یک از دو گروه مسابقه تعیین کرده و تا سقف 20 میلیون دلار جوایز نقدی را مجاز دانسته است. این مسابقه همچنین شامل امکان برندگان برای دستیابی به توافق نامه خرید فدرال ، برنامه های سودمند و سایر مشوق ها بود. در ماه مه 2008 ، آنها جزئیات مسابقه و الزامات فنی هر گروه را اعلام کردند. محصولات روشنایی مطابق با الزامات رقابت می توانند فقط 17٪ از انرژی مورد استفاده اکثر لامپهای رشته ای مورد استفاده امروز را استفاده کنند. در همان سال DOE همچنین برنامه Energy Star را برای محصولات روشنایی حالت جامد راه اندازی کرد. قانون EISA همچنین یک برنامه جایزه L اضافی را برای تولید "لامپ قرن 21" جدید مجاز دانسته است.

تبلیغات

روشنایی فیلیپس در سال 2008 تحقیقات در مورد لامپهای کم مصرف را متوقف کرد و بیشتر بودجه تحقیق و توسعه خود را به روشنایی حالت جامد اختصاص داد. در 24 سپتامبر 2009 ، فیلیپس روشنایی آمریکای شمالی به عنوان اولین لامپ در این گروه جایگزین لامپ استاندارد 60 W A-19 "Edison screw fixture" با طراحی بر اساس محصول مصرفی قبلی "AmbientLED" شد. . در 3 آگوست 2011 ، DOE پس از 18 ماه آزمایش گسترده ، جایزه را در رده تعویض 60 وات به یک لامپ LED فیلیپس اهدا کرد.

لامپهای LED اولیه از نظر رنگی از لامپهای رشته ای که جایگزین می کردند بسیار متفاوت بودند. استانداردی با نام ANSI C78.377-2008 تهیه شد که طیف رنگ توصیه شده برای محصولات روشنایی حالت جامد را با استفاده از LED های سفید و گرم با دمای مختلف رنگی همبسته تعیین می کرد. در ژوئن 2008 ، NIST دو استاندارد اول را برای روشنایی حالت جامد در ایالات متحده اعلام کرد. این استانداردها جزئیات مشخصات عملکرد برای منابع نور LED را تجویز می کنند و روشهای آزمایش را برای محصولات روشنایی حالت جامد تجویز می کنند.

همچنین در سال 2008 در ایالات متحده و کانادا ، برنامه Energy Star شروع به برچسب زدن به لامپهایی کرد که با مجموعه ای از استانداردها برای زمان شروع ، امید به زندگی ، رنگ و ثبات عملکرد مطابقت دارند. هدف این برنامه کاهش نگرانی های مصرف کننده به دلیل کیفیت متغیر محصولات ، با ارائه شفافیت و استانداردهایی برای برچسب گذاری و قابلیت استفاده از محصولات موجود در بازار است. لامپهای خبره Energy Star منبعی برای یافتن و مقایسه لامپهای واجد شرایط Energy Star است. برنامه مشابهی در انگلستان (با مدیریت انرژی صرفه جویی در انرژی) برای شناسایی محصولات روشنایی که مطابق با دستورالعمل های صرفه جویی در مصرف انرژی و عملکرد هستند ، آغاز شد. Ushio اولین لامپ رشته ای LED را در سال 2008 عرضه کرد.  فیلیپس اولین لامپ LED خود را در سال 2009 منتشر کرد ، و به دنبال آن اولین لامپ LED 60w معادل 60w در سال 2010 ، و نسخه معادل 75 وات در سال 2011.

انجمن مهندسی نورپردازی آمریکای شمالی (IESNA) در سال 2008 یک استاندارد مستند LM-79 را منتشر کرد ، که روش های آزمایش محصولات روشنایی حالت جامد را برای خروجی نور (لومن) ، کارایی (لومن در وات) و رنگی بودن آن توصیف می کند.

یادگیری سئو

از سال 2016 ، به نظر نوح هوروویتز از شورای دفاع منابع طبیعی ، استانداردهای جدید پیشنهادی توسط وزارت انرژی ایالات متحده به معنای LED بودن بیشتر لامپ های استفاده شده در آینده است.

تا سال 2019 میزان مصرف برق در ایالات متحده حداقل 5 سال به طور مستقیم کاهش یافته بود ، به دلیل بخشی از مصرف کنندگان برق ایالات متحده به دلیل بهره وری انرژی و عملکرد بالا ، لامپ های رشته ای را با LED جایگزین کردند.

منبع : ویکی پدیا

۰۵ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۶:۰۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
حراجی تو

ادویه و تاریخچه آن - حراجی تو

ادویه 
ادویه و چاشنی‌ها را نباید فقط برای خوش‌طعم کردن غذا در حین پخت استفاده کرد. این افزودنی‌ها فواید سلامتی بسیاری دارند که علم به تازگی در حال کشف آنهاست. ادویه‌ها و گیاهان معطر در غذاهای مرسوم هر فرهنگی برای طعم بهتر استفاده می‌شوند. اما غیر از آن هم بسیاری از کشورها از زمان‌های گذشته این ادویه‌های مهم را به دلیل ارزش‌های درمانی و سلامتی خاصشان به کار می‌برده‌اند.
محققان با بررسی مواد فیتوشیمیایی موجود در سطح مولکولی این ادویه‌ها که از گیاهان به دست می‌آیند، به چگونگی تاثیرگذاری‌شان پی برده‌اند. البته که نیازی نیست برای بهره بردن از فواید ادویه‌های مهم، از جزییات این فرآیند اطلاع داشته باشید. همین‌که تعدادی از آنها را بشناسید و در پخت و پز مصرفشان کنید، از خواص ادویه‌ها بهره‌مند خواهید شد.

حراج آنلاین
جالب است بدانید که بسیاری از داروها با تقلید از مکانیسم گیاهان ابداع شده‌اند. البته بدن انسان گیاهان را به عنوان ماده غذایی می‌شناسد و بر همین اساس از آنها استفاده می‌کند. ولی داروها متفاوت و برای سلول‌های بدن بیگانه هستند. با وجود آنکه ممکن است علائم بیماری را برطرف کنند، ولی در بسیاری از موارد موجب بهبودی کامل بیمار نمی‌شوند.
از طرفی دیگر ادویه‌ها و گیاهان دارویی موجب کاهش وزن و لاغری، داشتن خواب بهتر، تامین سلامت سیستم قلبی و عروقی، جلوگیری از بروز سرطان، بهبود هضم و گوارش، کاهش درد و تقریبا هر مشکل سلامتی دیگر می‌شوند. در ادامه با تعدادی از ادویه‌های مهم برای سلامتی بدن آشنا می‌شوید که شاید تاکنون نیز با آگاهی از فواید، از آنها استفاده‌ می‌کرده‌اید. این افزودنی‌ها را هم برای طعم بهتر و هم برای بهره‌مندی از مزیت‌های بیشتر به دستور پخت و سبد غذایی خود اضافه کنید.
ادویه‌های مهم برای تقویت متابولیسم بدن

تخم خردل
از یک بذر کوچک و سرشار از مواد مغذی، گیاه زیبا و برگ‌دار خردل رشد می‌کند. مواد غذایی تند مانند خردل، فلفل چیلی و ترب کوهی دارای تاثیرات ترموژنیک یا گرمازایی هستند. یعنی بعد از مصرف، متابولیسم را افزایش می‌دهند و دمای بدن را بالا می‌برند. مطالعه انجام شده در سال ۱۹۸۶ نشان داد خردل به دلیل مشارکت در کاهش وزن، میزان متابولیسم پایه بدن را به مقدار قابل توجهی افزایش می‌دهد. حراج ادویه .پس فراموش نکنید برای لاغری، ‌دانه خردل یا پودر آن را به هر ماده غذایی مصرفی خود بیفزایید.
گشنیز
تسریع در روند گوارش و تسکین سوءهاضمه،‌ بهبود گرفتگی عضلاتی شکمی، درمان اسهال و نفخ از فواید گشنیز برای سلامتی بدن به شمار می‌روند. همچنین این گیاه ادرارآور است و فشار خون را تنظیم می‌کند. تمام قسمت‌های گیاه گشنیز خوراکی است. پس شما می‌توانید بذر یا برگ آن را به عنوان چاشنی به غذا بیفزایید یا از گشنیز برای تهیه دمنوش مناسب گوارش استفاده کنید.
برای تهیه دمنوش، برگ‌های گشنیز را حداقل به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. در صورت تمایل برای طعم بهتر از عسل استفاده کنید و قبل از مصرف، محلول را از صافی رد کنید.

رازیانه
این گیاه گوارش را برای متابولیسم بهتر مواد غذایی تحریک می‌کند و به همین دلیل مردم هند بعد از صرف وعده غذایی خود، دانه رازیانه می‌خورند. تمام قسمت‌های گیاه رازیانه خوراکی است و طعمی مشابه شیرین بیان به غذا می‌دهد. رازیانه در کنار ویژگی‌های دیگرش، نوعی ماده ضد اسپاسم به شمار می‌رود که موجب کاهش مشکل کولیک در نوزادان، سوزش معده، سوءهاضمه و سندرم روده تحریک‌پذیر می‌شود. این گیاه علائم سندرم پیش از قاعدگی را نیز کاهش می‌دهد.
زنجبیل
زنجبیل مزیت‌های زیادی دارد. گیاهی ریزومی، دارای آنتی اکسیدان و ضد التهابی است که موجب تحریک آنزیم‌های گوارشی و صفرا می‌شود تا مواد غذایی را با تاثیر بیشتر در معده و کبد تجزیه کنند. این ادویه را در حین پخت به غذا بیفزایید، آن را به صورت دمنوش مصرف کنید یا در اسموتی بریزید.
ادویه‌های مهم برای درمان درد مفصل

سیر
سیر یک ضد التهاب قوی و بسیار موثر است. آن را به شکل رنده شده یا پودری به غذا اضافه کنید یا سیر خام بخورید تا از فواید بیشتری بهره‌مند شوید.
چای سبز
همه چای‌ها (به غیر از دمنوش‌های گیاهی) حاوی مواد شیمیایی ضد التهابی هستند. چای سبز نسبت به انواع دیگر چای دارای فلاونوئید(نوعی آنتی اکسیدان) بیشتری است که در تاثیر ضد التهابی بودن چای سبز نقش مهمی دارد.
چای سبز را حداقل به مدت ۷ دقیقه در آب جوش قرار دهید. ادویه عمده .منتظر بمانید تا مواد مغذی آن به درون آب وارد شوند. برای آنکه خاصیت چای سبز بیشتر شود، مقداری عسل خالص به آن اضافه کنید.

ریشه شیرین بیان
این گیاه هم دارای فلاونوئیدهای ضد التهابی است که آنزیم استیل ترانسفراز Lyzo-PAF را مهار می‌کنند، در حقیقت این آنزیم است که باعث ایجاد التهاب می‌شود. ریشه شیرین بیان را به صورت کپسول یا داروی مکمل مصرف کنید یا آن را به شکل دم‌کرده بنوشید. برای تهیه دمنوش خانگی (بر دمنوش کیسه‌ای آماده ترجیح داده می‌شود)، یک قاشق چای‌خوری پودر ریشه شیرین بیان را در آب داغ بریزید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. سپس مواد را از صافی رد کنید و آن را بنوشید. ریشه شیرین بیان به طور طبیعی شیرین است.
ملاحظات: مصرف زیاد ریشه شیرین بیان در طول زمان ممکن است به فشار خون بالا و کاهش پتاسیم منجر شود. همچنین بهتر است زنان باردار و شیرده آن را مصرف نکنند.

سم‌زدایی با ادویه
با وجود سموم موجود در محیط و مواد غذایی که به طور روزانه در معرض آن قرار دارید، باید توجه بیشتری به خود داشته باشید تا از تجمع و آسیب احتمالی این سموم جلوگیری کنید.
رزماری
این گیاه دارای خواص ضد قارچی، ضد ویروسی و ضد باکتری است. آنتی اکسیدان‌های موجود در رزماری از آسیب کبد محافظت می‌کنند و حتی ممکن است موجب درمان بیماری سیروز کبد شوند. کبد، فیلتر اصلی بدن است و هر ماده غذایی که وارد بدن می‌شود، از کبد می‌گذرد. رزماری با فعال کردن مکانیسم‌های دفاعی بدن، از آسیب رادیکال‌های آزاد جلوگیری می‌کند.
رزماری علاوه بر تاثیرات خاص کبدی، از مغز محافظت می‌کند، موجب تقویت حافظه و ادراک می‌شود و از تجمع آمیلوئید بتا جلوگیری می‌کند. این پروتئین موجب تجمع پلاک در مغز، بروز آلزایمر و دیگر بیماری‌های عصبی می‌شود. رزماری گیاهی مقاوم و معطر است که می‌توان آن را به انواع سوپ، خوراک، خورشت، گوشت و سبزیجات گریل شده اضافه یا به صورت دمنوش مصرف کرد.

ادویه‌های تقویت‌کننده سیستم ایمنی
فلفل سیاه

پپپرین ماده موجود در فلفل سیاه است که خواص آنتی اکسیدانی دارد. این ماده به گیرنده‌های سلول‌های ایمنی متصل می‌شود و قابلیت زنده ماندن سلول را افزایش می‌دهد. نکته دیگر و شاید مهم‌تر آنکه، فلفل سیاه دسترسی زیستی دیگر مواد غذایی را نیز بالا می‌برد. به طور معمول بدن می‌تواند بسیاری از مواد مغذی موجود در خوراکی‌ها را به همان گونه‌ای که وجود دارند، استفاده کند؛ ولی جذب برخی از آنها دشوارتر خواهد بود. برای مثال زردچوبه یک ادویه فوق‌العاده است که فواید بسیاری بر سلامت انسان دارد ولی به مقدار کم متابولیز می‌شود. سئو .فلفل سیاه توانایی بدن در جذب زردچوبه را تا ۲۰۰۰ درصد افزایش می‌دهد و به همین دلیل هر دو از ادویه‌های مهم و عالی برای آشپزی محسوب می‌شوند.
پیپرین از رشد سرطان روده بزرگ، پستان و سایر سرطان‌ها جلوگیری می‌کند و با تحریک رنگ‌دانه‌های پوستی، در درمان بیماری ویتیلیگو یا پیسی نیز موثر است. ادویه خانگی .فلفل سیاه را می‌توانید به عنوان ادویه در حین پخت و پز به کار ببرید یا آن را هنگام سرو به غذای آماده اضافه کنید.

زردچوبه
کورکومین رنگ‌دانه آنتی اکسیدانی موجود در زردچوبه است که باعث ایجاد رنگ طلایی زرد آن می‌شود. این ادویه ماده ضد التهاب قوی است که برخی فواید آن عبارت‌اند از حمایت از سیستم ایمنی بدن، از بین بردن سلول‌های سرطانی، مبارزه با عفونت، نابودی قارچ‌ها و تقویت سلامت دهان و دندان.
زردچوبه، فلفل سیاه و روغن نارگیل را با هم ترکیب کنید تا از مزایای کامل آن بهره‌مند شوید. حرارتی که در حین پخت مواد غذایی به زردچوبه منتقل می‌شود هم می‌تواند کورکومین و مواد مغذی گیاهی دیگر زردچوبه را آزاد کند.

کاهش چربی شکم
فلفل کاین

این ادویه مثل فلفل سیاه گرمازا یا ترموژنیک است و بعد از مصرف، حرارت تولید می‌کند. مواد غذایی ترموژنیک متابولیسم بدن را حتی در زمان استراحت افزایش می‌دهند. بنابراین باعث می‌شوند کالری بیشتری سوزانده شود.
فلفل کاین حاوی ویتامین ث، ب۶ و مواد معدنی از جمله منیزیم و پتاسیم و آنتی اکسیدان‌های فلاونوئیدی است. مطالعه انجام شده در دانشگاه پوردو نشان می‌دهد مصرف فلفل قرمز یا کاین خصوصا در افرادی که مرتب از ادویه استفاده نمی‌کنند، به کنترل اشتها و سوزاندن کالری بیشتر بعد از وعده غذایی کمک می‌کند.
مطالعات دیگر هم نشان می‌دهند کپسایسین، ترکیبی که گرمای فلفل چیلی را به وجود می‌آورد، ممکن است احساس گرسنگی را کاهش و مصرف انرژی را افزایش دهد و کالری بسوزاند. این ترکیب رنگ‌دانه آنتی اکسیدانی موجود در فلفل کاین است که در بهبود گوارش و هضم غذا نیز نقش دارد. طاها بیوتی .گفته می‌شود کپسایسین، تولید صفرا و آنزیم لوزالمعده را تحریک می‌کند، موجب درمان و جلوگیری از ابتلا به زخم معده و سنگ کیسه صفرا می‌شود و پروتئین‌ها را در روده کوچک تجزیه می‌کند.
یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل کاین و یک قاشق غذاخوری آب لیمو را در یک پیمانه آب گرم بریزید و نیمی از این محلول را یک ساعت قبل از صبحانه مصرف کنید. این نوشیدنی باعث می‌شود سیستم گوارش فعالیت خود را آغاز کند و انرژی بیشتری به متابولیسم بدن بدهد.

دارچین
این افزودنی نیز یکی دیگر از ادویه‌های مهم و ضد التهابی است که به لاغری نیز کمک می‌کند. کاهش وزن با تحریک تولید انسولین جهت تثبیت مقدار قند خون انجام می‌شود و در نتیجه حساسیت به انسولین در سلول‌ها تقویت می‌شود. تبلیغات. به همین دلیل گلوکز به جای ذخیره به صورت چربی، برای تامین انرژی توسط ماهیچه‌ها جذب می‌شود. دارچین کلسترول LDL را نیز تنظیم می‌کند. توصیه می‌شود دارچین را برای کاهش وزن و کمک به سم‌زدایی کبد در هنگام صبح مصرف کنید.

طبیعت سرشار از گیاهان دارویی و ادویه‌های رنگارنگ و خوش طعم است و با کمک آنها می‌توان وعده‌های غذایی لذیذتر و مغذی‌تری آماده کرد که البته برای سلامت بدن نیز فواید زیادی به همراه دارند. این ادویه‌های مهم در اکثر فروشگاه‌های مواد غذایی موجود هستند و به راحتی هم در کابینت آشپزخانه نگهداری می‌شوند تا در زمان مصرف به کار بیایند. با کمک این مواد تنوع غذایی را افزایش دهید و به سلامت بدن خود توجه بیشتری داشته باشید.

۰۴ ارديبهشت ۰۰ ، ۱۷:۳۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
حراجی تو